A  Bello-Cello  Koncertező és Koncertszervező  Bt., melyet 1995-ben hoztunk létre, a magyar komolyzene élvonalában  tevékenykedő  művészek fellépéseinek szervezését vállalja. Színvonalas koncertelőadásokat, valamint háttérzenét ajánlunk különféle rendezvényekre, fogadásokra, konferenciákra, üzleti és díszvacsorákra, bálokra, esküvőkre. Vállaljuk, hogy az Ön által igényelt zenei stílusban, témákban, hangszer összeállításban – a kamarazenétől a szimfonikus zenekarig – biztosítjuk a rendezvények fényét emelő magas színvonalú zenei produkciókat.

Dvorák Lajos, a Bello-Cello Bt. ügyvezetője, 1993-ben alapította a Grassalkovich vonósnégyest, mellyel számos nagysikerű koncertet adott mind Magyarországon, mind külföldön. A Grassalkovich vonósnégyes a Budapesti Fesztiválzenekar művészeiből alakult. A vonósnégyes gróf Grassalkovich Antal - aki a gödöllői barokk királyi kastély megépíttetője és egykori tulajdonosa volt - nevét választotta, mivel a kastélyban szerepelt először a kvartett. Azóta is évente több koncertet adunk ebben az impozáns épületben, ahol Sissi császárné is gyakran tartózkodott.  

Az együttes művészei célul tűzték ki a vidéki városok hangversenyéletének felpezsdítését is, hogy valamelyest csökkentsék a főváros hegemóniáját. Számos nagysikerű koncertet adtunk többek között a gödöllői Grassalkovich Királyi Kastély Dísztermében, a Pécsi Tavaszi Fesztivál rendezvényein, a Barabás Villa koncerttermében, a Wermes Albert Alapítvány koncertsorozatán, Kolozsváron és a Csíksomlyói nagytemplomban, a bécsi Collegicum Hungaricum Milleneumi sorozatán, valamint New Yorkban a Soros család fogadásán.

Rendszeresen fellépünk különböző fogadásokon és vacsorákon, mint például Siemens Díszvacsoráján a Szépművészeti Múzeumban, a Philips Magyarország Kft. fogadásán a Gundel étteremben. Ezenkívül remek előadást nyújtottunk a Delacher Szállítmányozási Vállalat Díszvacsoráján a Károly Palotában, a Sony Hungária Kft., a Panasonic Kft., a Coca-Cola Magyarország Kft. rendezvényein, és résztvettünk a Renault Tracks csapatépítő tréningjén.

Dvorák Lajos - dvoraklajos@t-online.hu


Copyright © Bello-Cello Bt. Minden jog fenntartva.